HILLEGOM – Whoopwhoop, het wordt voorjaar komende week! Welke kleuren stralen dit seizoen in jouw tuin? Laat je inspireren door zomerbollen in de mooiste trendy kleuren.
In de tuin begint alles langzaam te ontspruiten. Dit is het teken dat je weer lekker de tuin in kunt. En aan het begin van het seizoen mag je ongegeneerd losgaan in het bedenken van welke kleuren je tuin dit jaar mogen opvrolijken. Zomerbollen zijn echte kleurbrengers. Plant daarom zomerbollen met hippe bloemkleuren, gebaseerd op de tuintrends van 2018, en geniet er de hele zomer van.

zomerbollenZomerbollen

Kleuren

Laat van je horen en maak je vrolijk met bollen in de krachtige kleur rood. De kleuren wit, paars, roze en aubergine verzachten én accentueren.
Maak van je tuin een collage met aan elkaar geplakte vlakken. Gebruik een fris kleurenpallet met als basiskleur verschillende tinten groen. Vul dit vervolgens aan met bollen in felle kleuren, natuurlijke, grijze en pasteltinten.
Creëer je eigen florale wereld en geniet van je eigen volumineuze bloemige museumstuk. Bolbloemen in warme, bonte kleuren als bordeauxrood, bruinrood en zwart gemengd met paars-, oranje-, blauw- en groentinten zorgen voor een superluxe sfeer.

Zomerbollen plant je als er geen vorst meer wordt verwacht.

Met dank aan iBulb. Meer bolleninformatie op www.bulb.com.
Kijk ook op onze Facebook-pagina voor de mooiste bollenfoto’s.