HEM – Valentijn Tulpen Hart. Wel eens gehoord van een Tulpen Hart? Dat is een hart van tulpen, de naam zegt het al.

Een Tulpen Hart is echt een geschenk om mee voor de dag te komen. Een uniek, exclusief en vooral opvallend en origineel kado, waarmee je je bijzondere genegenheid toont. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. En dat hoeft echt niet alleen rond Valentijn.

Valentijn Tulpen Hart, nu 15% korting

Het Tulpen Hart groeit en bloeit tot ver in het voorjaar. Je hebt er geen groene vingers voor nodig. Je kweekt heel eenvoudig je eigen binnentuintje. En dat in de vorm van een hartje. Hartverwarmender kan niet.

Tulpentuintje

Binnen 30 dagen staat het Valentijn Tulpen Hart in volle bloei. Van bol tot bloem. Kies je Tulpen Hart in je favoriete bloemkleur en kweek het op tot een kleurrijke bloementuin, in huis, op kantoor of elders.

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar verrassen met cadeautjes. Laat je hart spreken met dit Valentijn Tulpen Hart.

Gebruik deze code Tulpenhart2020 en ontvang 15% korting!

Actie is geldig t/m 14 februari 2020.

 

Verzorging

– Enkel water toevoegen tot onderzijde bloembol.
– Elke 48 uur water bijvullen tot het gewenste niveau.
– Elke 7 dagen water in zijn geheel verversen.
– Het tulpenhart is geschikt om bij 17 tot 23 graden op te kweken.
– Na aankoop product binnen 7 dagen in gebruik nemen.

Bloemen, planten en meubels

Het Uniek Tulpen Hart is een creatie van de broers Dave en Mats Boots. Van oorsprong tulpenkwekers met jarenlange ervaring en passie in de agrarische sector, maar inmiddels woning stylisten met oog voor bloemen en planten. 
Bloemenleven heet hun bedrijf, met tal van accessoires. Van vaas, spiegel tot (vintage) dressoir stijlvol gecombineerd met bloemen en planten. 

Meer weten over tulpen, zie dan dit artikel op GroenVandaag:
Tulpen, 10 weetjes over dit Hollandse icoon