’S-HERTOGENBOSCH – Voor iedereen die op 14 februari is getrouwd, en met gemengde gevoelens naar de trouwfoto kijkt, biedt TuinIdee een unieke gelegenheid. De grootste tuinbeurs van Nederland geeft deze Valentijn-koppels gratis de kans om dé foto nog eens te maken. Maar nu in een groene, bloeiende en zeer romantische tuin.
Trouwen op de meest romantische datum van het jaar betekent immers dat de foto’s in een winterlandschap of binnen zijn gemaakt. Geen rozenperken of begroeide prieeltjes.

gehuwd op valentijnsdag

Gehuwd op Valentijnsdag?

En niet tevreden met de trouwfoto?

Alle bruidsparen, ooit gehuwd op 14 februari, zijn op hun trouwdag van harte uitgenodigd voor een gratis bezoek aan TuinIdee. Een feestelijke dag, waarbij het maken van een nieuwe trouwfoto, niet mag ontbreken.
Valentijn-koppels kunnen op vertoon van een officieel document met trouwdatum, zich tot uiterlijk 10 februari aanmelden via info@tuinidee.nl o.v.v. Valentijn.

TuinIdee


Over TuinIdee gesproken, het is dé plek om je klaar te maken voor het komende tuinseizoen. Wat je plannen ook zijn, ontdek van 13 t/m 16 februari 2020 in Brabanthallen ’s‑Hertogenbosch de laatste trends en innovaties, doe mee aan unieke workshops en activiteiten en kom direct in contact met alle experts die je dichter bij die droomtuin brengen.

gehuwd op valentijnsdag

tuinidee 2020GroenVandaag actie

Doe mee en win twee toegangskaarten voor TuinIdee 2020
De toegangskaarten zijn beschikbaar gesteld door TuinIdee.
Meedoen is gemakkelijk, je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar de redactie:
 redactie@groenvandaag.opzet.nl

Zie hier voor de actievoorwaarden.

gehuwd op valentijnsdag

 

TuinIdee inspiratie

TuinIdee kent dit jaar een ongekend hoog aantal inspiratietuinen: een fotogenieke romantische tuin; een stadstuin, een balkon of juist een grote siertuin. Het is er allemaal. Voor het eerst zijn er zelfs ook 2 wintertuinen, buiten bij de entree.
Ervaar in Floors Moestuin hoe je eenvoudig je eigen moestuin aan kunt leggen. Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers toont zowel een warmte resistente tuin als een ‘watertuin’.
Deze tuin laat zien dat water in de tuin fijn is. Door de open structuur loopt het water na een regenbui makkelijk en natuurlijk weg en met de vele waterelementen kom je hier helemaal tot rust. 
Denk ook even aan bollen-op-potten voor een lenteachtige start!

Bezoek het TuinAtelier voor onderhoudstips raadpleeg de deskundige van Groenadvies. Neem een foto of zelfs een plant mee voor het juiste advies.
Bezoek het TuinTheater om middels presentaties, demonstraties en lezingen op hele specifieke onderwerpen nader geïnformeerd te worden.

bollen-op-potten

Praktische informatie

TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.tuinidee.nl.

Fotocredits:
-introfoto: Eric ward, Unsplash
-bollen-op-potten: iBulb