fbpx
Actie2019-12-20T07:37:52+01:00

Greetz Valentijnsdag tip: rode rozen inclusief vaas

9 februari 2020|

Vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag! En dat betekent natuurlijk dat er in Nederland weer flink gezocht wordt naar mooie cadeaus voor alle geliefden. Buiten alle trends en hypes om kennen Valentijnsgeschenken natuurlijk één echte traditie … het geven van een rode roos.

Greetz: Valentijnsdag tip

Rode rozen inclusief vaas €18,99

Tip van het jaar is dit mooie boeketje bestaande uit drie rode rozen van Greetz (het online platform voor persoonlijke verrassingen). Naast de rozen (vers van de veiling, en hoge kwaliteit) worden de rozen bezorgd in een mooi vaas van 25cm. Kortom een compleet cadeau, die ‘jouw Valentijn’ gelijk neer kan zetten. Handig!

Leuk bij Greetz is verder dat je een valentijnskaart mee kunt sturen uit hun uitgebreide kaartencollectie. Zo kun je kiezen uit bijna 300 verschillende kaarten, die je eventueel ook nog zelf kunt bewerken door er een liefdevolle foto op te zetten.

De rode rozen zijn verkrijgbaar bij de bloemenwinkel van Greetz voor €18,99 Uiteraard bezorgen zij ook op Valentijnsdag zelf (verzendkosten €6,95 op Valentijnsdag).

 

Koningin van de bloemen

De roos, koningin van de bloemen, is wereldwijd de meest verhandelde bloem. In de valentijnsperiode zijn dit jaar op de veiling 165 miljoen rozen verkocht. Dat is ruim 4% meer dan in 2018. De valentijnspiek bij Royal FloraHolland kwam dit jaar later op gang dan in voorgaande jaren. De laatste vijf dagen voor Valentijnsdag hebben nog gezorgd voor een flinke eindsprint.
De aanvoer van rode rozen nam met bijna 9% toe ten opzichte van vorig jaar. Andere belangrijke kleuren waren roze rozen met 7 procent meer verkocht en witte rozen met 5% minder verkocht dan vorig jaar.

Valentijnsdag zorgt in de bloemenexport jaar op jaar voor topomzetten. In 2018 werden er door Royal FloraHolland 80 miljoen rozen geëxporteerd.

Symboliek

De rode roos staat voor liefde en respect.

Gehuwd op Valentijnsdag? Kom gratis naar TuinIdee!

1 februari 2020|

’S-HERTOGENBOSCH – Voor iedereen die op 14 februari is getrouwd, en met gemengde gevoelens naar de trouwfoto kijkt, biedt TuinIdee een unieke gelegenheid. De grootste tuinbeurs van Nederland geeft deze Valentijn-koppels gratis de kans om dé foto nog eens te maken. Maar nu in een groene, bloeiende en zeer romantische tuin.
Trouwen op de meest romantische datum van het jaar betekent immers dat de foto’s in een winterlandschap of binnen zijn gemaakt. Geen rozenperken of begroeide prieeltjes.

gehuwd op valentijnsdag

Gehuwd op Valentijnsdag?

En niet tevreden met de trouwfoto?

Alle bruidsparen, ooit gehuwd op 14 februari, zijn op hun trouwdag van harte uitgenodigd voor een gratis bezoek aan TuinIdee. Een feestelijke dag, waarbij het maken van een nieuwe trouwfoto, niet mag ontbreken.
Valentijn-koppels kunnen op vertoon van een officieel document met trouwdatum, zich tot uiterlijk 10 februari aanmelden via info@tuinidee.nl o.v.v. Valentijn.

TuinIdee


Over TuinIdee gesproken, het is dé plek om je klaar te maken voor het komende tuinseizoen. Wat je plannen ook zijn, ontdek van 13 t/m 16 februari 2020 in Brabanthallen ’s‑Hertogenbosch de laatste trends en innovaties, doe mee aan unieke workshops en activiteiten en kom direct in contact met alle experts die je dichter bij die droomtuin brengen.

gehuwd op valentijnsdag

tuinidee 2020GroenVandaag actie

Doe mee en win twee toegangskaarten voor TuinIdee 2020
De toegangskaarten zijn beschikbaar gesteld door TuinIdee.
Meedoen is gemakkelijk, je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar de redactie:
 redactie@groenvandaag.opzet.nl

Zie hier voor de actievoorwaarden.

gehuwd op valentijnsdag

 

TuinIdee inspiratie

TuinIdee kent dit jaar een ongekend hoog aantal inspiratietuinen: een fotogenieke romantische tuin; een stadstuin, een balkon of juist een grote siertuin. Het is er allemaal. Voor het eerst zijn er zelfs ook 2 wintertuinen, buiten bij de entree.
Ervaar in Floors Moestuin hoe je eenvoudig je eigen moestuin aan kunt leggen. Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers toont zowel een warmte resistente tuin als een ‘watertuin’.
Deze tuin laat zien dat water in de tuin fijn is. Door de open structuur loopt het water na een regenbui makkelijk en natuurlijk weg en met de vele waterelementen kom je hier helemaal tot rust. 
Denk ook even aan bollen-op-potten voor een lenteachtige start!

Bezoek het TuinAtelier voor onderhoudstips raadpleeg de deskundige van Groenadvies. Neem een foto of zelfs een plant mee voor het juiste advies.
Bezoek het TuinTheater om middels presentaties, demonstraties en lezingen op hele specifieke onderwerpen nader geïnformeerd te worden.

bollen-op-potten

Praktische informatie

TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.tuinidee.nl.

Fotocredits:
-introfoto: Eric ward, Unsplash
-bollen-op-potten: iBulb

Valentijn Tulpen Hart, nu 15% korting

24 januari 2020|

HEM – Valentijn Tulpen Hart. Wel eens gehoord van een Tulpen Hart? Dat is een hart van tulpen, de naam zegt het al.

Een Tulpen Hart is echt een geschenk om mee voor de dag te komen. Een uniek, exclusief en vooral opvallend en origineel kado, waarmee je je bijzondere genegenheid toont. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. En dat hoeft echt niet alleen rond Valentijn.

Valentijn Tulpen Hart, nu 15% korting

Het Tulpen Hart groeit en bloeit tot ver in het voorjaar. Je hebt er geen groene vingers voor nodig. Je kweekt heel eenvoudig je eigen binnentuintje. En dat in de vorm van een hartje. Hartverwarmender kan niet.

Tulpentuintje

Binnen 30 dagen staat het Valentijn Tulpen Hart in volle bloei. Van bol tot bloem. Kies je Tulpen Hart in je favoriete bloemkleur en kweek het op tot een kleurrijke bloementuin, in huis, op kantoor of elders.

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar verrassen met cadeautjes. Laat je hart spreken met dit Valentijn Tulpen Hart.

Gebruik deze code Tulpenhart2020 en ontvang 15% korting!

Actie is geldig t/m 14 februari 2020.

 

Verzorging

– Enkel water toevoegen tot onderzijde bloembol.
– Elke 48 uur water bijvullen tot het gewenste niveau.
– Elke 7 dagen water in zijn geheel verversen.
– Het tulpenhart is geschikt om bij 17 tot 23 graden op te kweken.
– Na aankoop product binnen 7 dagen in gebruik nemen.

Bloemen, planten en meubels

Het Uniek Tulpen Hart is een creatie van de broers Dave en Mats Boots. Van oorsprong tulpenkwekers met jarenlange ervaring en passie in de agrarische sector, maar inmiddels woning stylisten met oog voor bloemen en planten. 
Bloemenleven heet hun bedrijf, met tal van accessoires. Van vaas, spiegel tot (vintage) dressoir stijlvol gecombineerd met bloemen en planten. 

Meer weten over tulpen, zie dan dit artikel op GroenVandaag:
Tulpen, 10 weetjes over dit Hollandse icoon